Článek "Soutěž o 30 lístků na Iné Kafe v Praze!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Soutěž o 30 lístků na Iné Kafe v Praze!

Soutěž o 30 lístků na Iné Kafe v Praze!

Sebastian

Zřejmě definitivně poslední koncert legendární slovenské formace Iné Kafe se koná v sobotu 31.1. v Incheba aréně (Malá sportovní hala - Výstaviště) v Praze. Bandzone Vám přináší soutěž o 30 lístků na tuto výjimečnou akci!

Iné Kafe u nás už dlouho mají svůj oficiální profil, Bandzone podporují, a proto nám rádi věnovali lístky jako cenu pro Bandzone fanoušky.

Soutěž Vám nechceme nijak zvlášť komplikovat, ale úplně zadarmo Vám lístky, milí Bandzoňaci, taky nedáme. Vymysleli jsme proto záludnou soutěžní otázku:

Kolik skladeb mají Iné Kafe v přehrávači na svém Bandzone profilu?

Opověď na otázku, spolu s Vaším celým jménem, odkazem na Váš Bandzone fanouškovský profil (ve tvaru http://bandzone.cz/fan/...) a Vaším telefonním číslem, odešlete na email sebastian@bandzone.cz. Jako předmět emailu napište Iné Kafe.

Soutěž skončí 20.1. ve 12:00. Následně vylosujeme ze všech došlých správných odpovědí 15 výherců, z nichž každý získá 2 vstupenky na koncert.

POZOR - na soutěžní otázku mohou odpovídat pouze registrovaní Bandzone fanoušci!

Bandzone profil kapely Iné Kafe najdete na  http://bandzone.cz/inekafe

Hodně štěstí!