Článek "Soutěž o originální botky a trencle od Styx! 11.1…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Soutěž o originální botky a trencle od Styx! 11.11. na 11° XCLNT 3D party!

Soutěž o originální botky a trencle od Styx! 11.11. na 11° XCLNT 3D party!

Seph

Moderní technologie 3D se rychle šíří. Filmová studia zaplňují programy kin 3D novinkami, magazíny se snaží následovat trendy 3D fotkami. A co takhle si ve 3D zatančit a dodat víkendové party zcela nový rozměr? I to už je možné.

Obrázek ke článku blogu: Soutěž o originální botky a trencle od Styx! 11.11. na 11° XCLNT 3D party!

 V pátek  11.11. se v klubu Belmondo od 22 hodin uskuteční první olomoucká 11° XCLNT 3D party. Rytmus večera bude pod taktovkou Gambrinus 11° XCLNT udávat anglická partička Novak 3D Disco, jejíž jméno je zárukou audiovizuálního zážitku mezinárodní úrovně!  Kromě DJe bude večerem provázet i speciální VJ (videojockey). A protože jsou s tímto datem spojeny i narozeniny jedenáctky Gambrinus Excelent, dojde na této akci i k vytvoření netradičního českého rekordu. Pokud rádi soutěžíte, určitě se zúčastněte soutěže o unikátní ceny z kolekce 11° XCLNT . A kdo nestihne páteční party v Olomouci, může si noc ve 3D stylu užít v sobotu 12.11. v Disco Freeland ve Štětí. Pokud máte rádi netradiční zážitky, určitě si nenechte 3D party ujít.

Soutěž

Kolik lidí si ve snaze vytvořit nový rekord připije "jedenáctkou" v 3D brýlých v klubu Belmondo na 11°XCLNT 3D Party? Své tipy můžete posílat až do 10.11.2011 na dan@bandzone.cz. Jako předmět e-mailu uveďte „3D Party“.

Hrajeme o 5 balíčků, které obsahují trenky Styx, originální Gambrinus botky od firmy Botas a bednu plnou 11°XCLNT. Pět výherců budeme vybírat v pondělí 14.11., až budeme vědět, jak moc se v Olomouci pije. :)

Více informací najdete na http://www.gambrinus.cz/xclnt/xclnt-3d-party/.