Článek "Staň se spolutvůrcem naší nové služby -…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Staň se spolutvůrcem naší nové služby - Prodejhudbu.cz

Staň se spolutvůrcem naší nové služby - Prodejhudbu.cz

mustti

Šance pro všechny kreativce z řad Bandzone fanoušků zanechat otisk v historii hudebního průmyslu. 

Obrázek ke článku blogu: Staň se spolutvůrcem naší nové služby - Prodejhudbu.cz

Společně s jedním velkým vydavatelstvím připravujeme službu pro všechny české kapely. Jejím smyslem je nabídnout digitální distribuci nahrávek do celého světa do více než 100 digitálních obchodů, jako jsou např. iTunes, Spotify, Deezer apod. 

Přestože jsme oslovili několik našich obvyklých grafiků s žádostí o vytvoření loga a x návrhů už tady máme na stole, pořád v nich postrádáme něco, co jde hlouběji, než jen barvy, font a případný symbol. Chtěli bychom z něj cítit více muzikantského srdce a nadšení, které do něj může vtisknout jen opravdový Bandzone fanoušek.

TOTO JE VÝZVA VŠEM AMATÉRSKÝM GRAFIKŮM, KTEŘÍ JSOU ZÁROVEŇ VÁŠNIVÍ MUZIKANTI.

Zkuste během následujících 24 hodin ztvárnit skicu značky Prodejhudbu.cz (Neřešte detaily, ochranné zóny a podobné formality. Jde nám o nápad, vizi, vtip).

Jedno určitě vybereme a jako pozornost tomu největšímu srdcaři pošlem symbolickou odměnu 3 000 korun. Jasně, víme, že to není fér cena za logotyp od profíka. Berte to jako šanci pro mladé kreativce jak vydělat trojku za hodinu. Vybranou vizi si necháme profesionálně dopracovat. 


Čemu je třeba vaši fantazii podřídit:

- logo má sloužit pro službu Prodejhudbu.cz , která má usnadnit kapelám prodej jejich hudby online

- logo by mělo obsahovat text Prodejhudbu.cz

- logo má sloužit jak pro web, tak i pro tisk a ostatní prezentace

- logo reprezentuje seriózní službu, chceme aby působilo solidním a důvěryhodným dojmem

- barevná paleta webové prezentace obsahuje následující odstíny. Logo by tyto mělo zohledňovat (pozor, neznamená, že musí být složeno z těchto barev)

Ale pozor, termín je šibeniční. Vaše návrhy přijímáme do 27.9.2012 18:00 na e-mailu info@bandzone.cz, na tvorbu tedy máte jen 24 hod!


UPDATE:

Tak máme vítěze, a tím je logo od Plechiho. Všem zůčastněním děkujeme.