Článek "Velká oslava 4. narozenin Bandzone.cz se blíží!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Velká oslava 4. narozenin Bandzone.cz se blíží!

Velká oslava 4. narozenin Bandzone.cz se blíží!

Sebastian

Už v pátek 15.5. oslaví Bandzone své 4. narozeniny velkým koncertem v pražském klubu Retro Music Hall. Zahrají 100°C, Cartonnage, Hentai Corporation. Moderovat budou členové Bandzone týmu a 12 letá Crazy Áňa. Vstupné je pro všechny ZDARMA! Čtěte více v tomto článku...

Bandzone.cz Night
100°C, Cartonnage, Hentai Corporation
Pátek 15.5. 2009
Retro Music Hall, Francouzská 4, Praha 2
Vstup ZDARMA


„Momentálně jsme zavaleni prací na nové verzi Bandzone.cz, která bude v mnohém revoluční a měla by posunout komunikaci mezi kapelami a jejich fanoušky na novou úroveň. Bandzone 3.0 bychom chtěli spustit v druhé polovině tohoto roku. Rádi si však uděláme jeden den volno a pořádně oslavíme narozeniny Bandzone.

Aby mohl na párty dorazit opravdu každý kdo se drží našeho hesla žijeme hudbou, vstup bude zdarma. Doufáme, že díky kvalitě vystupujících kapel a nulovému vstupné bude Retro zaplněné. Proto raději doražte dřív, abyste měli jisté, že se na koncert dostanete. Klub bude otevřený od 19:00", říká Michal Novák, zakladatel Bandzone.

Celý večer bude moderovat jeden z „Bandzone objevů", 12 letý talent z Ledče nad Sázavou, zpěvačka a pianistka Crazy Áňa. Po skončení živé produkce bude následovat v Retru electroclash afterparty se známým DJem, jehož jméno si Bandzone nechává jako překvapení.

DORAŽTE VŠICHNI, TOHLE BUDE AKCE ROKU!!! VSTUPNÉ JE ZDARMA!!!

Navíc, na Bandzone.cz Night budou poprvé exkluzívně zveřejnění headlineři letošního ročníku Bandzone.cz Festu, který proběhne 19. a 20.6. v Doksech u Máchova jezera.