Článek "Výjimečná soutěž s Billy Talent!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Výjimečná soutěž s Billy Talent!

Výjimečná soutěž s Billy Talent!

Sebastian

Chcete vidět zákulisí koncertu Billy Talent a potkat se s kapelou? Bandzone vám dá možnost!

Ve spolupráci s agenturou Conspiracy vám přinášíme jedinečnou soutěž. Dva výherci získají možnost prohlédnout si zákulisí koncertu Billy Talent, Silverstein a Cancer Bats, který se uskuteční v pražské Tesla Aréně v sobotu 21.11.!

Vezmeme je na pódium, kde si budou moci detailně prohlédnout celou aparaturu a nástrojovku vystupujících kapel, provedeme je po backstage, dáme jim nové CD "Billy Talent III" a nakonec pro ně uspořádáme setkání s celou kapelou, při kterém si budou moci nechat CD podepsat, vyfotit se s členy Billy Talent a zeptat se na všechno, co je kdy o této kapele zajímalo!
Navíc, aby našim 2 výhercům nebylo smutno, budou si moci každý vzít s sebou 1 člověka jako doprovod!

Pozor, podmínkou účasti v soutěži je to, že musíte vlastnit platný lístek na tento koncert, zakoupený před vyhlášením výsledků soutěže, tedy nejpozději 19.11. (včetně). Pokud jej tedy ještě nemáte, utíkejte si ho koupit, a pak čtěte dál.


Tak, jestli už držíte v ruce vstupenku na koncert, můžete se pustit do zodpovězení naší soutěžní otázky. Nechceme vás nijak trápit, a tak jsme si připravili otázku opravdu jednoduchou:

Po kolikáté Billy Talent v Praze vystoupí?


Správné odpovědi posílejte do půlnoci 19.11. na email
sebastian@bandzone.cz
V mailu uveďte své celé jméno, vaše kontaktní telefonní číslo a název předprodejní sítě, u které jste zakoupili svou vstupenku (soutěžící musí mít platnou vstupenku zakoupenou do vyhlášení výsledků soutěže, tedy nejpozději do 23:59 19.11.)

Do předmětu emailu napište "Billy Talent"

Budeme se těšit na vaše maily!

Bandzone.cz tým a Conspiracy Concerts