Článek "Vystup z davu, vyhraj Spitfire!!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Vystup z davu, vyhraj Spitfire!!

Vystup z davu, vyhraj Spitfire!!

Seph

Vyhrajte jeden ze 4 párů super sluchátek nebo ze 4 retro mp3 přehrávačů od Spitfire Design!

Stačí odpovědět na jednoduchou otázku:

"Je rychlejší stíhačka Spitfire nebo přenos zvuku mezi tvým přehrávačem a sluchátky Spitfire?"

Své odpovědi posílejte na e-mail dan@bandzone.cz, do předmětu uveďte "Soutěž Spitfire". Ze všech odpovědí došlých do půlnoci pondělka 23.5.2011 vylosujeme 8 výherců.
To už je slušná šance na výhru, ne?

 

 

Obrázek ke článku blogu: Vystup z davu, vyhraj Spitfire!!

Spitfire je poháněn designem, který vyjadřuje neustálý vývoj velkoměstské estetiky. Bez pohybu přichází stagnace, a to nás tlačí stále dopředu.

SEASONS TRENDY pro rok 2011.

V aktuální kolekci se odklání od extrémních retro tvarů směrem k neutrálním barevným paletám a minimalistickým designům, které ovšem čerpají sovu inspiraci z minulosti.

Exkluzivním partnerem pro Českou republiku je společnost WiseGuys Production, která pro zboží Spitfire otevřela specializovaný e-shop s názvem „El Conquistador“.

 Zboží Spitfire se postupně bude objevovat v specializovaných life-style shopech po celé ČR.

Spitfire Design - mp3

Něco o značce...

Společnost SPITFIRE DESIGN zahájila prodej svých „městských“ vychytávek ve  Velké Británii v roce 1999. Náš  úspěch v UK vyústil v zahájení výroby exkluzivních  výrobků  pro řetězce Topshop, River Island, Urban Outfitters  a obchodní domy  Fraser a  Bentals. Prodej našich gadgets jsme postupně zahájili také v bezcelních prodejnách na letištích pro společnost World Duty Free .

V roce 2002 jsme se uvedli na americkém trhu a od té doby jsme zastoupeni v mnoha z nejexkluzivnějších obchodů v USA jako jsou Rag a Fred Segal v LA, Flying A v New Yorku, Base v Miami, Untitled v Chicagu.

V současnosti expanduje značka po celé Evropě, kde spolupracujeme s největšími Outlety včetně Tara Jarmon a Et Vous ve Francii, COIN v Itálii a Conley a Frontline Shop v Německu.

Spitfire Design - sluchátka