Článek "Zahraj si s hvězdami na jednom pódiu" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Zahraj si s hvězdami na jednom pódiu

Zahraj si s hvězdami na jednom pódiu

Seph

Jestli jsi mladý a talentovaný muzikant, máš teď šanci splnit si svůj sen. Projekt S náma na to máš! ve spolupráci s Bandzone.cz připravil soutěž kapel a sólových interpretů, ve které je hlavní cenou možnost zahrát si na pódiu během letošních festivalů Mezi ploty, Colours of Ostrava a Hrady CZ.

Obrázek ke článku blogu: Zahraj si s hvězdami na jednom pódiu

Hudební omezení nejsou, vítán je jakýkoliv žánr. Stačí se zaregistrovat na www.snamanatomas.cz, kde najdeš všechny informace, a mít profil s nahranou muzikou tady na Bandzone. Soutěž se uskuteční ve dvou kolech. První kolo soutěže běží od 13. února do 31. března 2012. V něm porota vybere 5 kapel. Šestým účastníkem finále se stane ta kapela nebo hudebník, který na Facebook stránce projektu S náma na to máš! získá nejvíce „lajků“ a zároveň nebude do finále vybrán porotou.

Druhé kolo, finále soutěže, se uskuteční 26. dubna 2012, kdy kapely předvedou své umění naživo v klubu jak před porotou, tak před svými fanoušky, kteří budou mít na koncert vstup po registraci zadarmo. Vítěze pak čeká publikum letních festivalů Mezi ploty, Colours of Ostrava a Hrady CZ.

Soutěžit můžou kapely i jednotliví interpreti. Jednotliví muzikanti musí být k 31. prosinci 2012 ve věku maximálně 21 let. Věkový průměr členů kapely ke dni 31. prosince 2012 musí být maximálně 21 let. Celá pravidla nalezneš zde.

Do odborné poroty zasednou: Jiří Moravčík, Zlata Holušová, Michal Šesták, Tomáš Kolář, Vojta Dyk, Robert Kozler a za Bandzone Majkláč.


Tak se do toho dejte!