Článek "Odpovědi na nejčastější dotazy ohledně sloučení…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Odpovědi na nejčastější dotazy ohledně sloučení profilů

Odpovědi na nejčastější dotazy ohledně sloučení profilů

Sebastian

Pro přehlednost jsme vám krátce shrnuli odpovědi na nejčastější dotazy ohledně sloučení profilů.

 

1. Kvůli obsluze profilu kapely jsem si založil profil fanouška. Jak smažu/změním písně, které se mi při vytvoření v profilu automaticky objevily?

Jen co si přidáš alespoň 5 kapel do oblíbených (tzv. jim budeš "fandit"), bude se tvuj fanouškovský playlist automaticky generovat pouze z jejich písniček. Pokaždé když se přihlásíš do svého profilu, tak jsou písničky jinak promíchané a vybrané, ale vždy pouze z tvých oblíbených kapel. Kapelu si přidáš do oblíbených tak, že když se koukáš na její profil, klikneš na "přidat kapelu mezi oblíbené" nahoře nad přehrávačem. Samozřejmě musíš být přihlášený, jinak se ti nabídka přidat kapelu mezi oblíbené nezobrazí.

2. Zajímalo by mě,jak si mohu dát nějakou kapelu do spřízněných?

Funkci přidávání kapely do spřízněných jsme museli kvuli sloučení profilů dočasně vypnout .

Náš programátor již pracuje na obnovení této funkce. Co nejdříve bude možnost přidat kapelu do spřízněných opět funkční.

3. Proč musím mít po sloučení profilů u sebe na profilu zobrazeno, že jsem člen kapely? Starám se o administraci dvou kapel, ale ani v jedný nehraju, jen se jim starám o profily. Stejně tak mi přijde divný, že musím být napsaný jako člen u každý kapely, o kterou se starám.

Přesně pro tebe je možnost "nezobrazovat" - v administraci kapely si zobraz členy a odškrtni box "zobrazovat" (a dej uložit ) - práva a všechno ti zůstane, jen nebude na kapelním profilu vidět, že jsi členem a zároveň na tvém profilu nebude vidět, že jsi v té kapele.

4. Jaké nové funkce sloučení profilů umožní?

http://blog.bandzone.cz/clanek/co-chystame-do-budoucna/