Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog


Významní umělci české scény se staví proti zrušení hudebního pořadu České televize POMERANČ

Majkláč

Pořad Pětka v pomeranči (Pomeranč, Superpomeranč) více jak čtyři roky intenzivně pracoval pro podporu hudby v této zemi. Mapoval tu část domácí i zahraniční scény, která je většinou tuzemských televizních stanic neprávem přehlížena či opomíjena, vyhledával a upozorňoval na nové hudební talenty. Za dobu své existence poskytl tento pořad prostor k prezentaci více jak sedmdesáti českým a slovenským kapelám (jejichž výčet uvádíme níže) a uvedl přes sto zahraničních hardcoreových, rockových, nu-metalových, ska a punkových videoklipů (převážnou část navíc v celonárodní premiéře).

celý článek





Peaches bude v Praze vyvádět "peachoviny"

Sebastian

První koncert letošní série festivalu STIMUL nabídne velké světové jméno: kanadskou elektronickou hudebnici a performerku PEACHES. Ta vystoupí poprvé v Praze a to v sobotu 3. října v Divadle Archa. Jako předkapela se představí ostravští elektropunkeři Like She.

celý článek



Ecson Waldes - producent a sound engineer

Sebastian

"Mám radši invenci a kreativitu, než když je někdo jen jako stroj"

Po dlouhé době vám přínášíme další ze série Bandzone rozhovorů. Tentokrát jsme se zaměřili na oblast hudební produkce. Pozvali jsme si proto jednoho z nejznámějších českých producentů Ecsona Waldese. Dozvíte se např. jak se připravit na nahrávání ve studiu, jak vybírat vhodné studio, jaké jsou moderní trendy ve studiovém vybavení atd.

 

celý článek