Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog


Ohnivá voda FIREWATER na sedmičce již dnes!

HK

Po roce se k nám navrací dobře známá newyorská kapela Firewater, předskokan Faith No More na jejich loňském zastavení v Praze.

Tentokrát odehrají koncert 4. srpna v klubu 007 na Strahově, akce vypukne v 19.30.

celý článek


S Metalshopem levněji na festivaly!

HK

Nabídka festivalové zábavy se každým rokem rozrůstá o další města, žánry a nové kapely. Festivaly, které nabízejí „pro každého něco“ to už holt přestávají mít jednoduché. Dnešním trendem je specializace - etno, elektro nebo METAL. A právě na to poslední mají zaostřeno v Metalshopu.

celý článek





Jenda řekl Einz Zwei

HK

Znáš to, ležíš si pěkně na koupáku, chytáš bronz a v holčině/klučinovi na vedlejším ručníku vidíš minimálně Pamelu Anderson/Brada Pitta, viď?

Najednou uslyšíš něco, co s tebou začne šít, je to nátěr, je to pecka, řikáš si - hele...

celý článek


Rock for People se kvapem blíží!

Sebastian

Nejprestižnější český letní festival s jedním z nejnadupanějších line-upů co kdy v ČR byl je již za rohem! Rock for People 2010 nyní přinesl na stránkách rozpis programu jednotlivých stageí.

celý článek


MedvíTHEk POOH si zamastí s Green Day

HK

Nejlepší na tom všem je, když se Tě zeptá starej známej:
"Tak co? Hrajete ještě s The Pooh?"
A ty mu řekneš:
"Jo, hrajem! Teď zrovna budem s Green Day a Billy Talent."
a on:
"Hehe,jasný!"

celý článek



Hádej kdo – HENTAI CORPORATION, hádej kde – PŘED SLASHEM!!!

HK

Famózní kytarista Slash, který se v Praze objeví již DNES!!! si vybral na poslední chvíli předkapelu - Hentai Corporation, klukům se tak splnil jeden z nej nej snů a představí se na podiu od 19.20 jako hrdí předskokani. Co všechno to pro ně znamená jsme zjistili exkluzivně pro Vás:

celý článek