Kategorie "PR články" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Kategorie PR články



Všichni se rodíme umělci

Hujer

Všichni se rodíme umělci. Kreslíři, básníci, hudebníci, herci, sochaři, ilustrátoři, fotografové, projektanti…
Všichni jsme kreativní osobnosti schopné vidět v minulosti to co je a co může být. CONVERSE přichází s novým projektem "You´re it. You´re up. You´re on."  na podporu mladých umělců po celém světě.

Němečtí Mentalgassi zdobí berlínské ulice obřími obrazy lidských tváří. Louis z Francie si sám vyrábí hudební nástroje a koncertuje. Bruno maluje. Conchentinas v Argentině tančí a hrají divadlo. Třiadvacetiletý Čech Nikkarin kreslí komiksy a nyní pracuje na své druhé knize.

Každý člověk se rodí jako umělec. Každý je osobnost. Každý se může svobodně a nezávisle vyjadřovat...
...skrze muziku, fotografii, tanec, graffiti, nebo komiks.

A CO DĚLÁŠ TY?

celý článek


Významní umělci české scény se staví proti zrušení hudebního pořadu České televize POMERANČ

Majkláč

Pořad Pětka v pomeranči (Pomeranč, Superpomeranč) více jak čtyři roky intenzivně pracoval pro podporu hudby v této zemi. Mapoval tu část domácí i zahraniční scény, která je většinou tuzemských televizních stanic neprávem přehlížena či opomíjena, vyhledával a upozorňoval na nové hudební talenty. Za dobu své existence poskytl tento pořad prostor k prezentaci více jak sedmdesáti českým a slovenským kapelám (jejichž výčet uvádíme níže) a uvedl přes sto zahraničních hardcoreových, rockových, nu-metalových, ska a punkových videoklipů (převážnou část navíc v celonárodní premiéře).

celý článek



X-left to die před Marilyn Manson v Brně!

Sebastian

Již 3.6. se v ČR znovu ukáže Marilyn Manson. Tentokrát se po několilka pražských a jednom festivalovém setu poprvé ukáže v Brně. Jako předkapelu si Manson vybral jednu z populárních kapel z Bandzone.cz - X-left to die!

celý článek