Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog






Přes 80% českých kapel, které hrají na letošním Rock for People, má profil na Bandzone!

Sebastian

Bandzone je v ČR mezi kapelami opravdu populární. Dokládá to i to, že naprostá většina českých kapel, které vystoupí na letošním ročníku největšího českého festivalu Rock for People v Hradci Králové, má na Bandzone.cz zřízený svůj profil. Rádi "naše" kapely podpoříme, a tak vám přinášíme jejich výčet i s odkazy, abyste si je mohli pořádně naposlouchat ještě než se na RFP vydáte.

celý článek


Rock for People začíná už v pátek!

Sebastian

Mluví se o tom nějaký ten pátek a konečně je to tady! Už tento víkend, od 3. do 6. července, se do hradeckého Festivalparku sjede přes 130 zahraničních i domácích kapel všech možných žánrů, které však mají jednoho společného jmenovatele - festival Rock for People! Výjimečná atmosféra, skvělé zázemí pro návštěvníky a hvězdami překypující line-up - to jsou hlavní devízy jednoho z největších českých festivalů.

celý článek



Disturbed přijedou zbořit Roxy !

Sebastian

Kapela Disturbed se vrací ke starým metalovým kořenům. Vy si budete moci vychutnat její nadupané vystoupení i u nás, v klubovém prostředí. Disturbed přijedou do ČR 23. června a slyšet je můžete v pražském klubu Roxy.

 

celý článek


X-left to die před Marilyn Manson v Brně!

Sebastian

Již 3.6. se v ČR znovu ukáže Marilyn Manson. Tentokrát se po několilka pražských a jednom festivalovém setu poprvé ukáže v Brně. Jako předkapelu si Manson vybral jednu z populárních kapel z Bandzone.cz - X-left to die!

celý článek


Hlavní hvězdou festivalu Přeštěnice budou The Rasmus !

Sebastian

I další festivaly zveřejnily své hlavní hvězdy. Mezi nimi se určitě vyjímá i Musicfest Přeštěnice. Jeden z našich partnerských festivalů tento rok obohatí svým vystoupením finské hvězdy The Rasmus! Na festivalu bude mít Bandzone.cz dokonce celou svou stage.

celý článek