Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog


Doplň alba na profilu své kapely

Seph

Připravili jsme pro kapely novou funkci, kterou určitě ocení většina fanoušků, kteří se marně snaží dopátrat, jaké desky nebo dema již kapela v minulosti nahrála. Další ze záložek na profilu kapely je nově položka "Alba". Jestli máš na Bandzone profil své kapely (i bývalé), zalov v paměti, co jste kdy s kapelou nahráli a šup s tím do Alb.

celý článek



Máte kapelu a chcete mít profi technický rider?

Seph

Technický rider je dokument, bez které se kapela jen těžko obejde. Trávíte dlouhé hodiny ve zkušebně a cvičíte, abyste odehráli skvělý koncert se vším všudy. Ale co když přijede do klubu, kde nebudou připraveni splnit vaše požadavky na techniku, nebudou mít dost mikrofonů nebo DI boxů? Budete pak moci odvést stejný výkon, jako kdyby na vás byli v klubu nebo na festivalu připravení?

celý článek



Podzim v New Yorku je kouzelný. Prožij ho hudbou.

Seph

Chceš strávit dva týdny v New York City s hudebními talenty z celého světa? Bavit se od rána do večera muzikou, diskutovat s odborníky, skládat muziku na špičkové technice, hrát v místních klubech a nedělat nic jiného? Přihlaš se na Red Bull Music Academy. Uzávěrka přihlášek končí už 2. dubna.

 

celý článek


Zahraj si s hvězdami na jednom pódiu

Seph

Jestli jsi mladý a talentovaný muzikant, máš teď šanci splnit si svůj sen. Projekt S náma na to máš! ve spolupráci s Bandzone.cz připravil soutěž kapel a sólových interpretů, ve které je hlavní cenou možnost zahrát si na pódiu během letošních festivalů Mezi ploty, Colours of Ostrava a Hrady CZ.

celý článek


Zahrajte si na jednom z největších klubových festivalů

Seph

Spolu s Žižkovskou nocí se  Student fest řadí mezi největší pražské klubové festivaly s návštěvností v řádu stovek až tisíců mladých fanoušků. Festival se odehraje na půdě 5 klubů za účasti více než 30 kapel. Jednou z vystupujících kapel může být i ta tvoje!

celý článek



DreamRig - cesta ke splnění vašeho snu

Seph

Každý z vás se určitě nejdenou zasnil nad něčím, co by si přál mít, ale nemohl si to v daný okamžik pořídit. Spolu s našimi partnery jsme pro vás nyní připravili soutěž, díky které se alespoň sny DJs, muzikantů a jejich týmů, mohou splnit.

celý článek


Live Space vrací úder!

Seph

Třetí ročník soutěže MERCEDES BENZ Live Space startuje. Přihlásit se mohou všechny kapely o třech nebo více členech, které splní podmínky pro vstup do soutěže a odešlou přihlášku do 10. ledna 2012. Veškeré informace naleznou soutěžící na www.rgmlivespace.cz.
celý článek