Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog


Nescafé Starter jde do semifinále

HK

Začátek ledna patří semifinálovým koncertům soutěže Starter, která vznikla za podpory značky NESCAFÉ. Koncerty v podobě live vystoupení kapel, které postoupili ze základního kola, proběhnou v Praze a Bratislavě. 

celý článek


Bandzone.cz verze 3.0 právě spuštěna!

Hujer

Tento blog si klade za cíl vám v rychlosti představit, v čem je vlastně nová verze jiná. Stará verze za tři fungování roky narazila na hranice rozvoje, kdy už bylo velmi obtížné do ní přidávat nové funkce. A po těch třech letech nám samozřejmě také šlo o oživení vzhledu celého webu. Dovolte nám, prosíme, představit jednotlivé novinky v bodech:

celý článek


CHTĚL BYS NA HUDEBNÍ WORKSHOP DO TOKIA?

HK

Láká Tě zúčastnit se Red Bull Music Academy 2011 v Tokiu? A co to vlastně je ta vysněná akademie? Je zajímavá i pro české hudebníky z kapel, které jsou na Bandzone? Možnost tu rozhodně je a stojí za to se přihlásit!

celý článek


Co je to RedWay?

HK

Časopis RedWay je super školní časopis, když jsem ještě já chodil na základku a později na gympl, nic takovýho bohužel nebylo. Dostávali jsme různý dětský časopisecký klasiky, ale tohle, to je konečně tisk, kterýmu se nevysměješ a nebudeš na něj vymejšlet vtipy. Skvělá parta, která tuhle věc řídí, skvělá grafika, odvaha a nápady, za mě rozhodně palec nahoru, všechny palce, který mám!

Jo a pozor, společně hledáme mladou krev!

celý článek





Gorgoroth European Tour 2010 aneb Severská temnota opět nad Evropou

HK

Po říjnové exkurzi do hlubin Inferna v podání švédských Watain, přináší MetalGate další blasfemický večer. V listopadu 2010 se jedna z ikon norského black metalu, formace GORGOROTH, vydá na druhou část svého evropského turné, zasvěceného aktuálnímu albu „Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt“, tentokráte do těch koutů Evropy, na které se takříkajíc nedostalo během dubnové první části.

celý článek