Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog


iPUNK.cz představuje dokument o prvním koncertu Sum 41 v Česku

Seph

Sum 41 je jeden z nejvýraznějších interpretů odchycených při punk-rockového bouři, která zasáhlasvět na přelomu tisíciletí. Původně označováni jako mladší kanadští příbuzní Green Day a Blink 182,Sum 41 se velice rychle zorientovali a začali si razit vlastní cestu, která jim i do budoucna zajistilasilnou pozici u fanoušků napříč kontinenty.

celý článek



Bandzone oslaví už 6. narozeniny!

Seph

Již potřetí pořádá server Bandzone.cz v rámci oslav svých narozenin velkou party spojenou s koncertem předních českých kapel i nových hudebních objevů. Tentokrát se uskuteční v pražském Lucerna Music baru, a to v úterý 26.4. od 19:30. Jak je u „Bandzone.cz Night“ zvykem, vstup je pro všechny zdarma!

celý článek


Jo! Začala přihlašovací fáze na Red Bull Music Academy 2011.

Seph

Red Bull Music Academy oběhla zeměkouli a na své cestě se zastavila například v Barceloně, Kapském Městě, Torontu, Sao Paulu, Londýně a Melbourne. Tokio má pověst ráje lovců vinylových kotoučů i techniky, takže se už dávno ozývaly hlasy, aby se Akademie konala i v tomto městě – a letos míří právě tam. S plnou náručí workshopů, studiových sessions a večírků se tu zabydlí od 23. října do 25. listopadu 2011.

celý článek



StudentFest již potřetí, tentokrát na apríla!

HK

Na apríla, 1.dubna, Praha již potřetí ožije jednodenním přebíhacím festivalem Student Fest.
Ve 4 pražských klubech se představí kromě vybraných nadějných studentských kapel z celé Republiky také známí a profesionální umělci.
Na čtyřech pódiích je od sedmi večer až do ranních hodin připravena žánrově bohatá nabídka skvělé hudby, a tak si každý z návštěvníků může vytvořit svůj vlastní program sám, podle svého vkusu. 

celý článek



Bandzone 3.0 - nové funkce a opravy #2

ʕ •ᴥ•ʔ křupavoučká jitrnice

Protože jsme slíbili, že vás budeme pravidelně informovat o opravách / nových funkcích na Bandzone.cz, přinášíme vám seznam změn, které od vydání posledního článku v blogu proběhly.

celý článek


Česko-slovenská soutěž Starter pomalu míří do finále!

Seph

Začátkem ledna proběhly v rámci soutěže Starter dva semifinálové večery. První se uskutečnil v pražském Retro Music Hall, kde se o přízeň diváků utkaly tyto kapely: COOKIES, TWO MEN, CRIMINAL COLECTION a SINUHET. Druhý koncert proběhl o dva dny později v bratislavském klubu Loft, kde se veřejnosti představily kapely THE NOW, SÁM SEBOU, THE PARANOID a EA.

celý článek


Bandzone.cz 3.0 - nové funkce a opravy chyb

ʕ •ᴥ•ʔ křupavoučká jitrnice

Chtěli bychom poděkovat vám všem, kteří nám posíláte hlášení o chybách i návrhy na zlepšení. Pomohlo nám to (a stále pomáhá) odhalit problémy, které bychom sami jen obtížně hledali. Chápeme, že navenek to může vypadat tak, že se vašimi reporty nikdo nezabývá, proto jsme se rozhodli vás články v tomto blogu pravidelně informovat o opravách chyb a nových funkcích, které do systému přidáváme.

 

celý článek